Versnellingsbak vervangen

Onze werkwijze, versnellingsbak revisie

Als wij de versnellingsbak van je auto gaan reviseren, halen wij de volledige versnellingsbak uit elkaar. Deze reinigen wij vervolgens grondig. Dit doen wij in de daarvoor bestemde industriële wasmachine op onze werkplaats. Daarna kijken wij zorgvuldig de eventuele schade van de versnellingsbak en vervangen wij de onderdelen die versleten of defect zijn. Hierbij kun je denken aan frictieplaten, seals, keerringen en lagers. Nadat wij de nieuwe onderdelen hebben gemonteerd, of een nieuwe versnellingsbak hebben geplaatst, wordt de versnellingsbak uitvoerig getest. Zo ben je er zeker van dat alles weer naar behoren zal functioneren. Je hoeft niet lang te wachten tot je auto gerepareerd is, omdat wij over een ruime voorraad aan onderdelen en versnellingsbakken beschikken. Wij bieden standaard minimaal zes maanden garantie nadat we de versnellingsbak hebben gerepareerd of gereviseerd.

Ruime voorraad versnellingsbakken en motoren

GEM Transmissie beschikt over een ruime voorraad van hoogwaardige, kwalitatieve onderdelen voor versnellingsbakken. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om snel de defecte waardoor onderdelen te vervangen. Wij hoeven dus niet alle onderdelen te bestellen, wat vaak veel tijd in beslag neemt. Als toch blijkt dat reparatie niet meer mogelijk is, moet de volledige versnellingsbak worden vervangen. Gelukkig beschikken wij over een ruim assortiment versnellingsbakken van uiteenlopende merken. Zo kunnen wij elke reparatie snel uitvoeren, zijn er geen lange wachttijden en kan je snel weer de weg op. Bij GEM transmissie kun je altijd rekenen op scherpe prijzen van onderdelen en versnellingsbakken. Voor een impressie van onze scherpe prijzen kun je altijd een kijkje nemen in ons aanbod op onze website.

Maak een afspraak!

Wil je meer informatie over de reparatie of vervanging van de versnellingsbak van je auto, of ben je benieuwd naar onze scherpe tarieven voor het vervangen, repareren of reviseren van de versnellingsbak van je auto? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 06-18399818. Ook kun je een e-mail sturen naar info@autobedrijfgem.nl. Wij van GEM Transmissie zijn zeer flexibel in onze openingstijden, waardoor je ons altijd kunt bereiken voor een afspraak. Ook voor andere technische problemen kunnen wij altijd kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Voor een bezoek aan onze werkplaats kun je terecht aan de Vlamoven 8, 6826 TN in Arnhem.

Graag tot ziens bij GEM Transmissie te Arnhem!